De clubruimte

Amstel Club leden zijn welkom in de sfeervolle clubruimte welke is ingericht met zitjes en een aantal werkplekken. In deze bijzondere ambiance kunt u uw relaties ontvangen onder het genot van een hapje en een drankje uit de keuken van het Amstel Hotel. 

Bij mooi weer is het aangrenzende terras een prima plek om te vertoeven.

Parkeren

Valet parking is beschikbaar en Amstel Clubleden ontvangen 25% korting op het geldende parkeertarief.

Ontbijt, lunch en diner

Amstel Clubleden ontvangen 15% korting in de clubruimte, in de Amstel Lounge, de A Bar, de Brasserie, de Wineroom, La Rive en op de terrassen van het hotel. Deze korting geldt ook voor alle privé gereserveerde evenementen van het hotel, bijvoorbeeld tijdens de feestdagen.

Korting op zaalhuur

Bij het huren van zalen in het Amstel Hotel voor vergaderingen, diners, recepties, etc. wordt aan Amstel Clubleden 100% korting verleend op zaalhuur en gebruik van in-house A/V apparatuur. De 15% korting op catering is hierbij niet van toepassing.

Korting op hotelkamers

Amstel Clubleden hebben een speciaal overnachtingstarief voor een Executive Room City View.

Speciaal tarief InterContinental Ambassador card

Op het lidmaatschap van de InterContinental Ambassador Club krijgen Amstel Clubleden 50% korting. 

Amstel Health & Fitness Club

Amstel Clubleden betalen een speciaal tarief van € 175 per maand, inclusief fitness class, stoombad & sauna. Partners zijn ook welkom om van dit speciale tarief gebruik te maken.

Boot en aanlegsteiger

Het Amstel Hotel beschikt over een aantal antieke salonboten welke u per uur kunt huren via de conciërge van het Amstel Hotel. Mocht u met uw eigen boot arriveren, dan bestaat de mogelijkheid om - in overleg - voor het hotel af te meren aan de aanlegsteiger van het Amstel Hotel.

Limousineservice

Indien u gebruik wenst te maken van de limousine service dan kunt u contact opnemen met het service center.